Tjek IBAN

Hurtig validering og kontrol af et IBAN for fejl


(De indtastede IBAN-koder er valideret i henhold til MOD 97-10-algoritmen og er ikke gemt i vores database.)


Hvad er IBAN-koden?


IBAN-koden er et akronym for International Bank Account Number. Denne kode (streng) identificerer entydigt en kundes konto i et pengeinstitut internationalt og bruges til at behandle betalinger mellem banker/finansielle institutioner. Et IBAN er et sæt bogstaver og tal, der repræsenterer en individuel bankkonto.

Formatet af IBAN-koden verificeres ved hjælp af en algoritme til at verificere rigtigheden af ​​informationen kaldet MOD 97-10. Denne algoritme tillader identifikation af fejl forårsaget af at skrive et forkert tegn i IBAN-koden.

BEMÆRK: Formularen ovenfor bekræfter kun det korrekte format af IBAN-koden, den kan ikke bekræfte dens eksistens.


Hvad betyder SEPA?


SEPA er forkortelsen for Single Euro Payments Area - Overførsel af penge i euro inden for EU og nogle få andre lande er blevet nemmere, hurtigere og billigere én gang med oprettelse af et enkelt betalingssystem, kendt som SEPA. Konkret foretager du en betaling i euro i SEPA-området på samme betingelser, som du ville foretage en intern interbankbetaling. Det betyder i princippet med samme omkostninger og samme ventetid. Vores værktøj fortæller dig, om din konto tilhører et SEPA-land.

Top